Supervision/undervisning

Supervision

Supervision

Jeg tilbyder supervision til dig der arbejder som terapeut og ønsker at lære om dit arbejde og om dig selv. Jeg er uddannet og modtager selv forløbende supervision og undervisning inden for metoden ISTDP (intensiv dynanisk korttidsterapi). Jeg har gennemgået en 3årig hoveduddannelse og er lige nu i en international 3årig advanced-gruppe med Dr. Joel Town og Dr. Allan Abbass.

 

Supervision hos mig vil som udgangspunkt ske med afsæt i videomateriale af dit arbejde. Sammen vil vi hjælpe dig med at forstå dine klienter, interventioner og evnentuelle personlige barrierer der kan komme i spil i dit terapeutiske virke og i din udvikling som terapeut.
 
Du behøver ikke at have forudgående uddannelse indenfor metoden ISTDP, men for at supervisionen ved mig skal give mening for dig er det nødvendigt at du har et ønske om at få feedback på baggrund af metoden samt et ønske om at lære med afsæt i ISTDP-rammen.
 
Jeg tilbyder både indivuel- og gruppesupervision. Der kan aftales længere supervisionsforløb med henblik på fx autorisation.

Undervisning

Ønsker du og eventuelt dine kollegaer at modtage undervisning inden for ISTDP-metoden så er du velkommen til at rette henvendelse. På siden herunder vil du også løbende kunne se når jeg tilbyder supervisionsforløb og undervisning af forskellig art. Hvis du søger noget specifikt (fx én eller flere dage med videopræsentationer samt fokusering læring omkring arbejdet med fx angst, depression, terapeutisk alliance, etablering af terapeutisk fokus mv.) kan du rette henvendelse til mig på mail@psykologhogh.dk.

 

Undervisning
aaron-burden-QJDzYT_K8Xg-unsplash

Muligheder for undervisning og supervision

3 dage med undervisning og supervision indenfor intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP)
Indhold: Videobaseret gruppesupervison og undervisning på baggrund af videocasepræsentationer
Datoer: Efter/vinter 2022/2023
Tidspunkt: fra kl. 9.00-16.00
Antal deltagere: max 12
Sted: Sønder Allé 5, 1 th. 8000 Aarhus C
Pris 1.500 kr. pr deltager pr. gang
Undervisere/supervisorer:
Christian Pasgaard: info@christianpasgaard.dk
Kasper Høgh: mail@psykologhogh.dk
Tilmelding og uddybende spørgsmål via mailhenvendelse til hver enkelt af os.

 

Er du interesseret i at høre mere?

Du er mere end velkommen til at sende en mail til mail@psykologhogh.dk.