Indentitetsproblemer /selvfølelse

Identitet (2)

Hvilke værdier er med til at drive dig?

For størstedelen af elitesportsudøvere vil sporten fylde i de fleste arenaer i livet: i kærlighedslivet, i familielivet, i venskaber, i hverdagsaktiviteter mv. Sporten fylder både på et indre personligt og betydningsmæssigt plan og på et ydre og praktisk plan. Derfor er det ikke ualmindeligt at store dele af ens identitetsopfattelse er hægtet op ens sport. Det kan fx være den rolle man har på et hold (socialt såvel som spilmæssigt), den rolle man har uden for banen og den måde man forstår sig selv på som hårdtarbejdende og engegeret elitesportsudøver.

Nogle oplever at blive urolige, ængstelige eller forvirrede hvis de af en eller anden årsag mister noget af deres vanlige kontakt til deres sport. Det kan være svært at finde ud af hvad det egentlig er man står for og hvad der er vigtigt for en når det ikke omhandler elitesporten.

Mange vil dog opleve at mange af de værdier og personlige styrker der har drevet dem fra i sporten også er nogle af de værdier og styrker der skal bruges til at etablere et meningsfuldt liv ved siden af det aktive elitesportsliv eller når karrieren stopper.

Du vil i terapien kunne få hjælp til at få øje på de centrale værdier der driver dig i dit liv så du kan bruge disse værdier til at tage de beslutninger og lave de prioriteringer der er rigtige for dig.

Har du brug for en samtale med mig, så bestil tid nu.

Ønsker du at komme i gang med et terapiforløb? Eller har du spørgsmål tiI, hvilken hjælp du kan få ved mig som psykolog?