Få studierabat ved din psykolog

er du studerende i århus

Er du studerende i Århus?

I min klinik i Århus tilbyder jeg terapi med studierabat. Studierabatten skal tage højde for, at psykologhjælp skal være mere tilgængelig for unge og studerende. Det skal gerne være muligt, at man under sin studietid kan få samtaler med en psykolog, hvis behovet er der.

Terapi kan hjælpe med en bedre studietid

Terapi kan være med til at hjælpe dig med at få en bedre studietid. Måske oplever du at glæden ved studietiden forsvinder eller mindskes pga. uro omkring mundtlige oplæg, eksaminer eller større opgaver (bachelor og specialer). Det kan være du ofte tvivler på dig selv og dine evner, at du føler dig ensom eller at du bruger uønsket meget energi på at begå dig i det social samvær med dine studiekammerater. Det kan også være at du som studerende har problemer som ikke direkte vedrører dit studie, men som påvirker dit studieliv: sorg, kriser, livstruende sygdom hos dine nærmeste, relationelle problemer, belastende parforhold mv.

Det kan være, at du kan genkende nogle af følgende bekymringer og problemer:

 • Jeg er bange for, om jeg kan bestå mine eksaminer.
 • Jeg synes studiet er uoverskueligt og kaotisk.
 • Jeg bruger for meget energi på at bekymre mig over hvad andre tænker om mig.
 • Jeg er ikke god nok til mit studie.
 • Jeg har tanker om at være utilstrækkelig.
 • Jeg bliver ængstelig og nervøs lang tid før mine eksaminer.
 • Jeg har svært ved at finde ro når jeg tænker på mine eksaminer.
 • Jeg er i tvivl om hvorvidt jeg læser det rigtige.
 • Jeg føler mig ensom.
 • Jeg føler mig trist og energiforladt det meste af tiden.
 • Jeg oplever at jeg underpræsterer og at klappen går ned til mine eksaminer.

Ved første samtale vil vi drøfte hvorvidt vi fremtidigt vil have konsultationer af 60 min., 90 min. eller 120 min. varighed. Forløbet vil således bliver skræddersyet efter lige præcis din problematik, din livssituation og din vilje til det psykoterapeutiske arbejde.

De første 4-5 konsultationer bør ikke ligge med for lang tids mellemrum. Jeg anbefaler derfor at de første 4-5 samtaler lægges med cirka én uges mellemrum.

Et behandlingsforløb kan vare alt fra én enkelt session til flere år alt efter din motivation, din vilje, dine problemstillinger og dine mål. Et typisk forløb hos mig vil udgøre 5-20 konsultationer.

terapi kan hjælpe med en bedre studietid
studerende for skræddersyet et terapiforløb

Studerende får skræddersyet et terapiforløb

I et terapiforløb vil vi se på, hvad du har behov for lige nu. Det kan være, at du ønsker hjælp til at komme igennem en svær situation, eller du ønsker hjælp til forandring. Uanset hvad dit ønske er med terapien, så skræddersyes alle samtaler til dig. Vi er sammen om, at arbejde med at give de handlemuligheder du ønsker. Du er meget velkommen til, at kontakte mig for at høre, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Få studierabat på enkeltkonsultationer og terapiforløb

Jeg tilbyder studierabat på enkeltkonsultationer og terapiforløb, for dig som er studerende. Rabatten lyder på 100 kr. pr. time. Studieprisen for 1 times individuel terapi er derfor 800 kr.

terapi i århus

Har du brug for en samtale med mig, så bestil tid nu.

Ønsker du at komme i gang med et terapiforløb? Eller har du spørgsmål til, hvilken hjælp du skal have?