Skader og sygdom

Skade og sygdom

Når skader eller sygdom får dig væk fra sporten

Uanset hvilken sportsgren du befinder dig i kan du være sat ud af spil i perioder. E-sportsfolk såvel som atletikudøvere, racerkører osv. Af forskellige årsager (fysiske såvel som psykiske og følelsesmæssige) kan du være væk fra sporten for en tid. Disse perioder kan for nogle udøvere være svær at håndtere. Spørgsmål som ”hvem er jeg når jeg ikke dyrker min sport?”, ”hvad vil jeg egentlig bruge min tid på når jeg ikke dyrker min sport?”, ”hvorfor dyrker jeg overhovedet min sport og hvad driver mig?”, ”hvad er egentlig vigtigt for mig?”, ”mon jeg kommer stærk tilbage?”, eller ”mon jeg overhovedet kan komme tilbage til mit tidligere niveau?”.

I terapien kan vi sætte fokus på disse spørgsmål. Jeg kan hjælpe dig med at få øje på den del af dig som du har brug for for at kunne besvare disse vigtige spørgsmål. Vi kan sammen finde ud af hvordan du håndterer skades- og sygdomsperioder på den måde som er bedst for lige præcis dig.

Har du brug for en samtale med mig, så bestil tid nu.

Ønsker du at komme i gang med et terapiforløb? Eller har du spørgsmål tiI, hvilken hjælp du kan få ved mig som psykolog?