ISTDP

Supervision

ISTDP

Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (ISTDP) er en behandlingsmetode udviklet til effektivt at kunne hjælpe med en bred vifte af psykiske problematikker og udfordringer. Metoden er videnskabeligt bevist effektiv til hjælp omkring angst (social angst, OCD, enkeltfobier, generaliseret angst, præstationsangst mv.), depression, PTSD, personlighedsforstyrrelser, vredeshåndtering, selvværdsproblemer (selvkritik, pefektionisme mv.) og relationelle problemer

Metoden er på sin vis simpel – og på sin vis svær at operationalisere. 

Jeg har en 3årig hoveduddannelse og er pt. i gang med en 3årig international Advances Training med Dr. Allan Abbass og Dr. Joel Town. Sideløbende modtager jeg fortløbende supervision og deltager i kollegiale supervisionsgrupper for at holde mig ajour, for lære og udvikle mig.

Al min terapi og supervision foregår som udgangspunkt med afsæt i ISTDP-rammen.

Undervisning og supervision inden for ISTDP

Jeg tilbyder både undervisning og supervision inden for metoden. Du kan komme i et individuelt supervisionsforløb, et gruppesupervisionsforløb eller i et af de forløb jeg har sammen med mine kollegaer i klinikken, Christian Pasgaard og Majken Sonne. Desuden tilbyder jeg undervisning i metoden generelt og i specifikke dele af metoden (fx arbejdet med etablering af terapeutisk fokus, terapeutisk alliance, modstand i overføringen, angst i rummet, håbløshed og opgivenhed hos klienten, modoverføringen mv.). Skriv til mig på mail@psykologhogh.dk hvis der er noget specifikt du ønsker at høre nærmere om.

hope-house-press-leather-diary-studio-IOzk8YKDhYg-unsplash

Har du brug for en samtale med mig, så bestil tid nu.

Ønsker du at komme i gang med et terapiforløb? Eller har du spørgsmål tiI, hvilken hjælp du kan få ved mig som psykolog?